Dartstoernooi weer een geslaagd geheel

18 januari, 2024

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse darttoernooi bij SV Argon. In 8 poules werd er gestreden om de felbegeerde prijzen. In de poulefase was het al snel duidelijk dat er een hoop spelers in vorm waren, wat ook resulteerde in de hoogste uitgooi van het toernooi van Wesley Buijing: Een hele mooie 158 finish!

Na de poulefase gingen wij verder met de winnaarspoule en verliezerspoule. In de verliezerspoule ging de finale tussen Jordy van de Water en Justin Blok, waarbij Jordy met 4-3 zegevierde. Timo Turk werd derde.
De finales van de winnaarspoule waren minder spannend. Nino Westra won overtuigend van Lester Sikkink in de strijd om plek 3. Wesley Buijing was de winnaar van de dag. In de finale tegen Thierry vd Broek was hij oppermachtig en won maar liefst met 5-0, waardoor Wesley er met twee prijzen vandoor ging.

Het was al een zeer geslaagde dag, wat door de sponsoring nog bijzonderder werd. De Vers Specialist kwam met heerlijke schalen kaas en worst. Daar deed Domino’s Pizza nog een lekkere toevoeging aan door 20 overheerlijke pizza’s te sponsoren. Naast de hapjes werden ook de prijzen gesponsord. Zo sponsorde Dartwinkel Mijdrecht de bekers voor de winnaars. De Vers Specialist voegde hier nog een hapjespan voor de winnaar Wesley Buijing en een tegoed bon voor een hele kip als troostprijs voor Sylvester Verlaan aan toe.
Al met al een zeer geslaagd evenement. Op naar de volgende editie!

Uitslag Winnaarspoule: 1e Wesley Buiijing 2e Thierry vd Broek 3e Nino Westra
Uitslag Verliezerspoule: 1e Jordy vd Water 2e Justin Blok 3e Timo Turk
Hoogste Uitgooi: Wesley Buijing


Terug naar het overzicht