Aanstelling Hoofdtrainer Argon 1 seizoen ’24-‘25

12 februari, 2024

Het bestuur en de technische commissie (TC) zijn bijzonder verheugd om middels deze publicatie mede te kunnen delen dat de vacature van hoofdtrainer Argon 1 voor het nieuwe seizoen ’24 – ’25 is ingevuld.

Jeroen de Zwaan (34) zal de leiding krijgen over ons eerste elftal. Jeroen hebben we tijdens de gesprekken leren kennen als een zeer bekwame trainer en gedreven voetballiefhebber. Jeroen past volledig in het trainersprofiel dat door onze TC is neergezet met inachtneming van de voetbaluitgangspunten zoals verwoord in ons voetbalbeleidsplan

De hoofdtrainers route van Jeroen de Zwaan bracht hem via Roda ’46 (2e divisie JO15/17/19), Almere City (JO19 1e divisie) en de Merino’s (1e klasse senioren) bij VV Renswoude (3e klasse), waar hij als hoofdtrainer de scepter zwaait en met zijn team op dit moment de koppositie inneemt.

Na verschillende successen met kampioenschappen, promoties en bekerfinales is het tijd voor Jeroen voor een nieuwe sportieve uitdaging. Met zijn gedrevenheid en manier van werken is Jeroen de trainer die we zoeken om onze spelersgroep verder te ontwikkelen en sportieve ambities waar te maken.

We zijn dan ook bijzonder blij met de komst van deze jonge ambitieuze hoofdtrainer en heten hem van harte welkom bij Argon.

Namens het bestuur en de technische commissie van Argon,
Abe van Nieuwkerk


Terug naar het overzicht