Selectienieuws

10 maart, 2024

Het is weer de tijd van het jaar dat spelers van de selectie in gesprekken met de TC aangeven wat hun plannen zijn voor het komende seizoen. Ondanks dat nog niet alle gesprekken gevoerd zijn willen we toch een update geven van de stand van zaken op dit moment.

De volgende spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen deel uit te willen maken van de selectie van de nieuwe trainer Jeroen de Zwaan:
Stan van Balgoijen, Sven Beek, Bas Boelhouwer, Yannick van Doorn, Tim Huisman, Cas Jansen, Tygo Limburg, Tobias Ravelli, Erkelly de Sa, Bas Schaefers, Justin Schouten, Niels de Vries, Tim Waning, Wouter Winters, Raoul van Wijk en Jordi Zwaneveld.

Ook zijn er spelers die aangegeven hebben volgend seizoen hun geluk te gaan beproeven bij een andere vereniging: Dylan Bergkamp, Juran Doezeman, Siep Keulemans en Max Oliemans.

Daarnaast zijn er nieuwe spelers, die aan zullen gaan sluiten bij de selectie, te weten Saverio Zondag, die momenteel als doelman actief is bij FC Aalsmeer, en Quentin Oliekan, die over zal komen van FC Hilversum.

Over spelers, die eventueel doorstromen uit de eigen jeugdopleiding zal op later datum een beslissing genomen worden.


Terug naar het overzicht