Contractnieuws

28 maart, 2024

Zoals in de nieuwsbrief is vermeld (komt die nog niet in uw mailbox? Inschrijven kan hier) is het contract met HJO Hans van Elden open gebroken en heeft ook Arie van der Laan weer voor een jaar bijgetekend bij de jongste jeugd. Maar ook voor de middenbouw en bovenbouw is al het nodige duidelijk geworden en dat melden we hierbij:

De selectie van de JO13-1 zal komend seizoen getraind worden door Stan van Balgoijen die geassisteerd zal worden door Jesper de Haan en Julian Rauch. De JO14-1 zal trainen onder leiding van Mats Vlaming met assistentie van Tim Waning, de positie bij de JO15-1 is nog niet ingevuld maar daar wordt door de TC hard aan gewerkt om dat binnenkort te realiseren, de JO16-1 zal onder de verantwoording van André Paarlberg vallen, de JO17-1 krijgt Teun Gortenmulder als trainer voor de groep en JO19-1 (de leeftijdsgroep Onder 18 zal komend seizoen niet meer bestaan, gaat samen met Onder 19) zal worden geleid door Angelo Droogh die wordt geassisteerd door Dobias van Rossum.

Het is mooi om te zien dat zoveel clubmensen zich in willen zetten binnen onze jeugdopleiding en we hopen dat het een mooi en goed vervolg zal zijn van hun carrière.


Terug naar het overzicht