Koningsdag: kermis en meer

19 april, 2024

Volgende week zaterdag is het weer Koningsdag en dat betekent traditioneel dat er diverse activiteiten op ons complex zijn.

Te beginnen natuurlijk met de kermis waar veel kinderen naar uitkijken en veel ouders voor vrezen. De kermis draait vanaf woensdag 24 april tot en met zondagavond 28 april. Maar geen kermis zonder opbouw en afbouw, dus is het parkeerterrein vanaf maandag aanstaande niet te gebruiken voor het normale stallen van de auto terwijl het afbreken op maandag 29 april begint, dus normaal gesproken is vanaf dinsdag 30 april het grootste deel weer beschikbaar. Houdt er in die periode dus rekening mee, het alternatief voor inwoners van ons dorp is natuurlijk de fiets dan wel de benenwagen. Wel zo gezond trouwens, misschien wel een aanrader voor andere keren ook.

Dan komt Koningsavond 26 april en op die avond zijn er twee activiteiten op ons complex. Als eerste natuurlijk het befaamde penalty schieten, de gelegenheid om aan te tonen dat je (ongeacht leeftijd) zeker in staat bent om een van de doelmannen in de luren te leggen. Altijd een leuk evenement en zeker aan te bevelen aan iedere voetballer of voetbalster!

flyer(3).jpg

Daarna vanaf 20 uur live muziek in de kantine met optreden van Peter Memphis die inmiddels zijn naam binnen onze club wel heeft gevestigd met menig gezellig uurtje op zaterdagmiddag. En voor de liefhebbers is er natuurlijk ook het afsteken van prachtig vuurwerk op onze velden 5 en 6, ieder jaar weer een festijn waar héél veel dorpsgenoten op af komen. Voorafgaand aan dat vuurwerk is er een lampionnenoptocht met medewerking van V.I.O.S. dat de kinderen vanaf het Raadhuisplein voorgaat naar ons sportpark.

peter-memphis-2.jpg

Al met al dus weer heel veel te doen, hopelijk zijn de weergoden ons allen goed gezind en kunnen we er een leuk en gezellig feestje van maken!


Terug naar het overzicht