Aanvulling medisch team: nieuwe verzorger

04 juli, 2024

We zijn heel blij om te kunnen melden dat vanaf het nieuwe seizoen Marijn Kop het medisch team komt versterken. Marijn heeft de opleiding Sport & Gezondheid gedaan en zal starten met de opleiding fysiotherapie. Hij zal aan de hand van de sportfysiotherapeut van KernGezond, Lieveke van den Elshout, de verzorging van het eerste team op zich nemen op donderdagavond en tijdens de wedstrijden. Tevens zal hij op donderdagavond de hersteltrainingen voor zijn rekening nemen.

KernGezond is al ruim 10 jaar de medisch partner van sv Argon. Op dinsdagavond is sportfysiotherapeute Lieveke aanwezig voor inloop, fysiotherapeutische behandeling en hersteltraining. Daarbij dus vanaf het komende seizoen ondersteund door Marijn Kop. Samen met de medische commissie, onder andere huisarts Henk Boelhouwer en Jeroen Morssink (fysio- en manueeltherapeut, mede-eigenaar KernGezond) zal de medische begeleiding verder geprofessionaliseerd worden.

Binnen de gemeente De Ronde Venen heeft KernGezond 14 fysiotherapeuten werkzaam op de hoofd locatie in het Hofland Medisch Centrum, Gezondheidscentrum Wilnis-Dorp en het Moeder & Kindcentrum in Mijdrecht


Terug naar het overzicht