Nieuwe (jeugd) materialensponsor Zeeuw & Zeeuw

05 juli, 2024

Met tientallen vestigingen in het land timmert Zeeuw & Zeeuw meer en meer aan de weg in Automotive Nederland. Ook bij Argon is het bedrijf nog beter zichtbaar door o.a. het beschikbaar stellen van sporttassen voor alle teams O13 t/m O19.

                                                   tassen-zeeuw-en-zeeuw.jpg      

Een mooie geste van het bedrijf die hiermee zijn maatschappelijke betrokkenheid ook op sportief gebied invult. Onlangs heeft de ondertekening van het 4 jarige contract plaatsgevonden waarbij vanuit Zeeuw & Zeeuw zowel Mark van Voorden als Vincent Sprengers aanwezig waren.

Met merken als Ford, Kia, Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Suzuki, Nissan, Renault en Ucamp biedt het bedrijf een enorm assortiment zowel nieuw- als gebruikte auto’s aan. Merk-gescheiden verantwoordelijkheid is de kracht van Zeeuw & Zeeuw met als gevolg dat zij horen tot de top 10 Automotive dealerbedrijven in Nederland. Maar het aanbod gaat verder want ook voor onderhoud, garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en een eigen schadeherstelbedrijf bent u bij hen aan het juiste adres.

Voor uitgebreide informatie over wat Zeeuw & Zeeuw voor u kunt betekenen neem gerust een kijkje op de website www.zeeuwenzeeuw.nl en u zult verstelt staan over de mogelijkheden.
Regelmatig worden er acties uitgezet die razend interessant zijn. Zo speelt Zeeuw & Zeeuw in op de naderende zomer en het EK voetbal.

‘Costa del Zeeuw’ Sportzomer Deals bij Zeeuw & Zeeuw
De zomer staat in het teken van sport en plezier aan de ‘Costa del Zeeuw’! Met het EK voetbal in volle gang, zijn fantastische deals samengesteld om deze zomer onvergetelijk te maken. De showrooms zijn getransformeerd tot een zonnig en sportief paradijs en bieden nu hoge kortingen. Een actie met de perfecte kans op te besparen.


Terug naar het overzicht