Zomerstop vakantietijd? Of toch niet?

14 juli, 2024

De schoolvakantie is begonnen, het seizoen 2023/2024 is al enige weken afgesloten en dus is er rust op het complex. Tenminste, dat zou je kunnen denken.

Maar dit jaar is dat zeker niet aan de orde, er wordt gewoon hard gewerkt aan de vernieuwing van ons complex. Het voormalig veld 7 oftewel het natuurgras trainingsveld is niet meer, de ombouw naar een nieuw kunstgrasveld is in volle gang. Nu nog een zandvlakte, maar binnen niet al te lange tijd dus een mooi kunstgrasveld dat we misschien wel veld 4 gaan noemen.

veld-4-nieuw.jpgEn veld 5 (tenminste, het nieuwe) is ook al in wording, want achter de sporthal ligt de basis voor dit nieuwe veld al goed zichtbaar en ook daar wordt dus hard aan gewerkt.

veld-5-nieuw.jpg

toegangspad-veld-5.jpg

Voor we dit natuurgrasveld zullen kunnen gebruiken gaat er wel wat langere tijd overheen, dat is duidelijk, maar de nieuwe toegangsweg ernaartoe is al in wording en straks zal het er vast zo groen bijliggen als het huidige veld 2, want daar heeft de natuur al een groot deel van zijn werk gedaan (er hoefde in ieder geval geen sproeier op gezet worden..) en lijkt het vanaf een kleine afstand alweer op een voetbalveld.

veld-2.jpgHopelijk zal dat na de zomer ook zo zijn, zodat we ook dit veld weer normaal zullen kunnen gaan gebruiken. Dus, terwijl de voetballers nog kunnen genieten van de onderbreking is duidelijk, dat er hard gewerkt wordt aan de eerste fase van de renovatie van ons complex. En binnen enkele maanden mogen we normaal gesproken een volgende fase begroeten als een aanvang wordt gemaakt met de ver-/nieuwbouw van het clubhuis. Dus geniet van de vakantie, er komen nog drukke tijden aan!


Terug naar het overzicht