Amstarr VvE Beheer B.V. nieuwe kledingsponsor

07 september, 2024

Met groot enthousiasme kondigen wij aan dat Amstarr VvE Beheer B.V. uit Weesp een nieuwe kledingsponsor wordt. Het logo en de naam van Amstarr zullen te zien zijn op de trainingspakken van onze veldvoetbalteams en de kleding van onze trainers.

Amstarr VvE Beheer B.V. is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Hun uitgebreide dienstenpakket omvat administratief en financieel beheer, technisch onderhoud en verzekeringen. Met hun klantgerichte aanpak en jarenlange ervaring zijn zij een waardevolle partner voor elke VvE.

De samenwerkingsovereenkomst, die een looptijd van vier jaar heeft, werd ondertekend door Peter Geurs en Charles Goebel namens Amstarr en Michiel van Aken en Fred Eindhoven namens SV Argon. Wij zijn zeer verheugd over deze nieuwe samenwerking en de positieve impact die dit zal hebben op onze club.

Peter Geurs van Amstarr VvE Beheer B.V. zegt: “Wij zijn trots om onze naam te verbinden aan een club met zo’n rijke geschiedenis en betrokken gemeenschap als SV Argon. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Michiel van Aken, voorzitter van SV Argon, voegt toe: “Deze samenwerking ondersteunt onze ambitie om onze teams en trainers te voorzien van hoogwaardige kleding, wat bijdraagt aan hun professionaliteit en prestaties op het veld. We zijn Amstarr zeer dankbaar voor hun steun.”

Bij SV Argon streven we ernaar om onze leden de beste faciliteiten te bieden en al onze spelers en speelsters op hun eigen niveau op te leiden. De samenwerking met Amstarr VvE Beheer B.V. draagt bij aan verdere stappen in die richting.

Met sportieve groet,

De Commissie CSZ van SV Argon


Terug naar het overzicht