8e SV Argon Voetbalquiz voor de helft al vol; schrijf je snel in!

08 oktober, 2024

Ook dit jaar wordt er in de voetbalkantine de SV Argon Voetbalquiz georganiseerd voor alle (oud) Argonauten vanaf 18+

Zaterdagavond 9 november 2024 zullen er rond de 90 teams van 2 personen strijden om de titel "De voetbalkenners van SV Argon".
Het winnende team gaat naar huis met die felbegeerde grote wisselbeker en een dikke hoofdprijs maar ook de teams op plaats 2 , 3 , 4 , 5 ... vallen in de prijzen.
Sterker nog: er zijn nog meer prijzen te winnen/verdelen deze avond o.a. voor uniekste voetbalshirts en origineelste teamnaam.

Voor de 8e keer wordt de SV Argon Voetbalquiz georganiseerd; voorgaande 7 edities waren een groot succes en stijf uitverkocht! Let op: deze 8e editie is inmiddels ook al voor de helft vol dus schrijf je nog snel in d.m.v. onderstaand inschrijvingsformulier want vol=vol

Inschrijving 8e Argon Voetbal Quiz 9 november (google.com)

De organisatie is al lange tijd bezig met de voorbereiding en heeft er heel veel zin in; het zal weer super gezellig worden in een bomvolle kantine!

P.S. Oproep voor sponsors:
Vind je het leuk om ook 2 (dikke) prijzen beschikbaar te stellen: zeer welkom! De organisatie zal dan zorg dragen voor reclame-uitingen rondom de voetbalquiz. Graag even contact opnemen met argonquiz@gmail.com


Terug naar het overzicht