Publicatiedata gewijzigd

03 augustus, 2022

De start van het seizoen 2022/'23 komt steeds dichterbij. Een aantal indelingen en bijbehorende programma’s voor de veldvoetbalcompetities zijn al gepubliceerd. De overige indelingen verschijnen op korte termijn ook en in sommige gevallen eerder dan gepland.

In een eerder bericht is melding gemaakt van publicaties van indelingen en programma’s op 26 en 27 augustus a.s. Omdat de afdeling competitie alle voorbereidende werkzaamheden al eerder heeft kunnen afronden, vindt publicatie van die competities eerder plaats dan gepland. Hierbij een kort overzicht van de aanstaande datums van vrijgave van indelingen en wedstrijdprogramma’s:

12 augustus:

Categorie A: indelingen van de hoofdklassen in het jeugdvoetbal
Categorie B: indelingen van de overige competities in het jeugd- en seniorenvoetbal
Beker: poule-indelingen beker in het jeugdvoetbal (hoofdklassen en lager) en van de categorie B van het seniorenvoetbal

13 augustus:

Categorie A: wedstrijdprogramma van de hoofdklassen in het jeugdvoetbal
Categorie B: wedstrijdprogramma van de overige competities in het jeugdvoetbal
Beker: wedstrijdprogramma beker in het jeugdvoetbal (hoofdklassen en lager) en het wedstrijdprogramma van de categorie B van het seniorenvoetbal

19 augustus:

Categorie A: wedstrijdprogramma van de reguliere competities
Categorie B: wedstrijdprogramma van de reguliere competities

De vrijgegeven informatie is op de aangegeven datum beschikbaar via zowel Sportlink Club en via de website & app van Voetbal.nl en dat betekent natuurlijk ook, dat een en ander via deze website in te zien is via de teampagina's en de pagina met het wedstrijdprogramma.

 


Terug naar het overzicht