Mooie eerste editie van Latje trap

30 augustus, 2022

Als gezellige opening van het nieuwe voetbalseizoen was er voor de leden van SV Argon een latje trap evenement georganiseerd op 27 augustus.

Voordat de deelnemers om 14:00 uur van start konden gaan, werd het latje trap evenement geopend door Gerard Aafjes en Yannick van Doorn namens het eerste elftal en Merlijn van Schaik namens Gebr. van Schaik. Sloop & Grondwerkzaamheden als Sponsor van de evenementen commissie.

De deelnemers waren ingedeeld op leeftijdscategorie, iedere deelnemer mocht 1 keer proef schieten, en zo kwamen de deelnemers er achter dat het toch lastiger was dan gedacht om de lat te raken.

Hierna mochten de deelnemers 2 keer 3 pogingen doen om de lat proberen te raken waarna er een volgende ronde kwam voor de deelnemers die de lat minimaal een keer geraakt hadden.
In de derde ronde mochten de deelnemers 1 keer 3 pogingen doen om de lat te raken wie hier als beste uitkwamen werden bekroond tot een eerste, tweede of derde plaats.

Het evenement werd muzikaal verzorgd door DJ Nick en na afloop van de latje trap prijsuitreiking, werd er nog een mooi feestje van gemaakt met zanger Joost de Vries wiens optreden mede mogelijk gemaakt is door Burggraaf Aannemingsbedrijf, waarvoor dank.

We mogen weer spreken van een gezellige en geslaagde opening van een nieuw voetbalseizoen, foto's van het evenement zijn hier te vinden..


Terug naar het overzicht