Big Deal met Big Deal Keukens

13 oktober, 2022

Zaterdag 1 oktober bij de eerste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip waren er aan de bestuurstafel uitsluitend blije gezichten. De ondertekening van het sponsorcontract met onze nieuwe ABC Exclusieve Sponsor was een feit.

SV Argon en Big Deal Keukens, gevestigd aan de Anselmusstraat 19 te Mijdrecht, hebben elkaar gevonden in de kernbegrippen “wens”, “creatie” en “beleving”. Een persoonlijke benadering met een uniek concept is de sleutel voor het succes van het bedrijf waarbij u kunt terugvallen op 50 jaar ervaring van Rob van Essen en Lida Spruit. Geen showrooms van tig vierkante meters met de hierbij behorende overhead maar door het werken met fotorealistisch 3D wordt een ontwerp gecreëerd waarmee u uw keuken kunt beleven in een virtuele wereld door het gebruik van Virtual Reality.

Op de website www.bigdealkeukens.nl heeft u een compleet overzicht en vindt u een zeer informatieve inspiratiepagina. Of bel Rob of Lida op nummer 0297-743392 (mailen kan ook op info@bigdealkeukens.nl). En een eventuele vervolgafspraak bijvoorbeeld bij u thuis is dan snel gemaakt.

Gaat u ook voor een big deal? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op met Rob of Lida.


Terug naar het overzicht