Indelingen junioren bekend

19 oktober, 2022

De KNVB heeft de nieuwe indelingen voor fase 2 van het juniorenvoetbal bekend gemaakt, de indeling van jouw elftal is terug te vinden op de teampagina. Het wedstrijdschema voor bijna alle competities wordt op donderdag 20 oktober gepubliceerd.

Alleen voor de pupillen (O7 t/m O12) in West I en II wordt de nieuwe indeling uiterlijk woensdag 26 oktober bekend. Het wedstrijdschema volgt voor hen uiterlijk donderdag 27 oktober.

Hoe is de nieuwe indeling tot stand gekomen?
De indeling van de competities in fase 2 is gebaseerd op de uitslagen van de wedstrijden in fase 1. Op die manier creëren we gedurende het seizoen steeds gelijkwaardigere poules met leukere en spannendere wedstrijden voor iedereen.

De wedstrijden in fase 2 worden gespeeld van 29 oktober tot en met 10 december (Noord, Oost en junioren West I/II), respectievelijk van 5 november tot en met 10 december (pupillen Zuid I/II en West I/II). Herindelen op verzoek is niet mogelijk. Alleen bij extreem grote uitslagen en mits er ruimte is, worden teams op initiatief van de KNVB heringedeeld.


Terug naar het overzicht