Geslaagde aftrap seizoen met sponsoren

28 oktober, 2022

Op donderdag 6 oktober jl. heeft de commissie commerciële zaken van Argon in bar/bistro 't Hofje met haar sponsoren het glas geheven op het nieuwe voetbalseizoen.

Gedurende deze avond werd het aangename met het nuttige gecombineerd en werden er onder het genot van een hapje en een drankje de nodige zakelijke contacten gelegd onder onze sponsoren.

Daarnaast waren er twee sponsoren bereid gevonden om te 'pitchen' over hun onderneming. Met het thema 'duurzaamheid' wisten de 2 sprekers het circa 40 koppige gezelschap te boeien. Architekten en Ingenieursbureau van der Laan, met spreker Henk van der Laan en Holland Climate Group, met als spreker Pieter van Dijk hielden een betoog dat menigeen tot nadenken zal bewegen. Duurzaamheid is de toekomst en dat is maar weer eens te meer duidelijk geworden.

Na afloop was er de mogelijkheid om in de ongedwongen ambiance van bar/bistro 't Hofje eens rustig met elkaar na te praten over het thema en natuurlijk het voetbalseizoen waarin we inmiddels onderweg zijn.

We bedanken bar/bistro 't Hofje voor de gastvrijheid en we kunnen u met een gerust hart een bezoek aanraden in deze prachtig recent verbouwde en sfeervolle Bistro.

Bistro 't Hofje
Hofland 33a
Mijdrecht
Openingstijden:
Maandag t/m donderdag en zondag van 15.00 - 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 15.00 - 02.00 uur


Terug naar het overzicht