Aart Jan van Boksel keert terug bij Argon

06 januari, 2023

Als opvolger van de na drie seizoenen vertrekkende hoofdtrainer Ludo Pistorius heeft de TC in samenspraak met het bestuur en de spelersgroep de keuze laten vallen op de al eerder bij de club werkzame Aart Jan van Boksel.

Als voorganger van de huidige hoofdtrainer heeft Aart Jan anderhalf seizoen de leiding gehad over onze selectie, die destijds zeer tevreden was over de samenwerking. Aart Jan stippelde destijds een andere route voor zichzelf uit, maar kwam tot de slotsom dat zijn huidige functie als HJO van het Leidse UVS toch niet de invulling bracht die hij zichzelf er van had voorgesteld.

Omdat hij graag weer met een selectiegroep wilde samenwerken heeft hij zich (net als vele anderen) gemeld nadat de vacature op onze website was geplaatst. De uitkomst van de gesprekken met de TC en een delegatie van de spelersgroep was eenduidig: men wilde graag weer met elkaar samenwerken en dus zal Aart Jan van Boksel in het seizoen 2023/2024 opnieuw als hoofdtrainer van de selectie aan Argon verbonden zijn.

De TC is verheugd zo snel weer een invulling van de open positie te hebben kunnen realiseren en ziet de samenwerking met vertrouwen tegemoet.


Terug naar het overzicht