Barmedewerkers gaan voor kwaliteit

03 maart, 2023

Op woensdag 22 februari werd er door de voltallige groep vaste kantine/barmedewerkers deel genomen aan de "Heineken Tapcursus".
Speciaal voor deze avond had Heineken hun ervaren trainer Frank als afgevaardigde naar de Argon kantine gestuurd om de medewerkers extra tap-kennis en kwalitiet bij te brengen.

Dat het tappen van een kwaliteitsbiertje altijd al hoog in het vaandel stond is duidelijk, maar deze avond hadden zij echt niet willen missen. Naast de nodige humor was het serieus interessant te mogen aanschouwen en beleven dat het tappen van een kwaliteits biertje meer omvattend is dan dat velen ooit dachten. U als kantine bezoeker gaat het resultaat van deze opgedane kennis zeker merken......

Wat u ook gaat merken is de er nieuwe keuzes zijn gemaakt met betrekking tot de geselecteerde Argon huiswijnen. Op donderdag 2 maart heeft een keurkorps moeten erkennen dat er ook op het gebied van de geperste of gekneusde druiven meer te halen is.

We nodigen u uit (mits u 18-plusser bent) om deze kwaliteitslag op het gebied van bier en wijn zelf te komen ervaren in de kantine van Argon.


Terug naar het overzicht