Spotlight: Pidzh

12 maart, 2023

In deze rubriek brengen we deze keer graag Pidzh – wat staat voor Partner in Duurzaamheid - als nieuwe sponsor voor het voetlicht. Opgericht door Wouter Winters – voormalig/toekomstig(?) speler van ons eerste elftal en Argonaut in hart en nieren – is Pidzh een van de nieuwe steunpilaren van SV Argon en een enthousiaste en bevlogen start-up op het gebied van duurzaamheid.

Iedereen weet ondertussen dat we moeten we verduurzamen. Maar hoe dan? Hiervoor heeft Wouter met zijn bedrijf Pidzh wat staat voor Partner In DuurZaamHeid een methode ontwikkeld. Op een laagdrempelige manier begeleidt Pidzh u bij uw duurzaamheid strategie.

De 17 Sustainable Development Goals (SDG) worden gebruikt als middel/tool om duurzame acties aan te verbinden, aldus Wouter. Met de SDG’s creëren we een universele taal om de wereld in alle opzichten te verduurzamen en zo een nog mooiere wereld op te bouwen. Pidzh en haar brede netwerk zijn hierin de verbindende factor voor elk bedrijf dat een lange-termijn strategie wil opbouwen, met als uitgangspunt dat er voor elk probleem een oplossing bestaat. “We moeten deze oplossingen alleen durven toe te passen.”

Met SDG Workshops, Coaching & Meet Tools helpt Pidzh een duurzame strategie uit te stippelen en te vertalen in een duurzame roadmap met concrete acties. Pidzh helpt om bewustzijn te creëren en inspireert om bedrijven en business concepten verder te verduurzamen. De eerste resultaten bij klanten liegen er niet om. “Nogmaals: voor alles is een oplossing” en met de kennis van Wouter worden de juiste oplossingen aangedragen. Voor haar klanten opent Pidzh daarmee hun deuren voor een toekomst met potentie.

Pidzh en haar netwerk is er voor iedere onderneming - van ZZP’er, MKB’er tot een grotere organisatie – die wil verduurzamen in een persoonlijke sfeer met focus op de menselijke verbinding. Pidzh biedt de tools om te komen tot een duurzame strategie klaar voor de toekomst. En Pidzh helpt deze strategie correct te implementeren voor duurzame resultaten. De SDG’s zijn belangrijke stappen die universeel meer en meer aandacht krijgen en zijn waardevol om een maatschappelijk verantwoorde toekomst veilig te stellen.


Terug naar het overzicht