Wederom een zeer geslaagd Sponsorevent

16 maart, 2023

Afgelopen donderdag 9 maart vond alweer de 3e activiteit van de Commissie Sponsor Zaken van het seizoen plaats. In een uitverkocht huis,  61 aanwezigen in totaal, werden we hartelijk ontvangen bij de brouwerij van SpierBier in Mijdrecht.  Met een volle agenda voor de boeg werd er snel begonnen met de kennismaking van het nieuwe bestuur, dat op 2 personen na voltallig was. Inmiddels raken namen en gezichten bekend en over ongeveer 6 weken zal het bestuur een echte update geven over hun bevindingen, vorderingen en toekomstige ontwikkelingen.

Vervolgens werden we door de Blauwe Monsters meegenomen in de wereld van de online marketing in het B2B segment. Koen Egberts – sinds jaar en dag actief als voetballer bij Argon - liet zien welke werkwijze toegepast wordt om meer traffic te genereren op de website van klanten. En hoe de website verbeterd kan worden om klanten sneller te laten bestellen. Conversie in vaktermen.

Vervolgens was het woord aan de heren van Spierbier. Richard Spierdijk en Gilbert Janmaat namen ons mee langs de diverse stappen in het brouwproces vanaf grondstoffen opslag, het mouten, langs de gisttanks tot het afvullen. Zo gaf de rondleiding de aanwezigen een kijkje in de keuken hoe de Spierbieren, de exclusieve Xperience bieren en de “Bieren op Maat” worden gebrouwd.

Na de rondleiding door brouwerij werd de avond afgesloten met een gezellige borrel. En tijdens de hapjes en drankjes informeerde Marco van Dalen van de Lions Club Mijdrecht-Wilnis de aanwezigen over de “Bad-eenden-race 2023” waarbij er dit jaar geld ingezameld voor diverse goede doelen.

Al met al een geslaagde en gezellige avond waar opnieuw twee bijzondere sponsoren ons verteld hebben over hun activiteiten en daarmee impliciet wat zij mogelijk voor andere Argon sponsoren kunnen betekenen. Met dank aan SpierBier als host en snackbar The Family (Dorpstraat Mijdrecht) voor de hapjes, zien we u graag terug bij de volgende activiteit.

HIER zijn alle foto's van dit evenement te vinden


Terug naar het overzicht