Spotlight: Holland Climate Group

19 maart, 2023

In deze rubriek dit keer de aandacht op de Holland Climate Group, onze sponsor die gericht is op duurzaamheid:

Nooit eerder waren zoveel mensen gedreven om duurzamer te leven. Maar liefst twee derde van de Nederlanders is geïnteresseerd in duurzaamheid of vind het nastreven hiervan, op welke manier dan ook, belangrijk. Dit is waar Holland Climate Group haar oorsprong heeft gevonden.

Ons logo met het gekleurde molentje verwijst naar onze diverse labels. Hierbij staat blauw voor HCGairo.nl, groen voor HCGlaadpaal.nl en geel voor HCGzonnepanelen.nl. De rode kleur zal uiteindelijk in beslag worden genomen door een ander mooi en vooral duurzaam product; HCGwarmtepompen.nl

Onze merknaam, Holland Climate Group, is recht door zee en spreekt voor zich.

HCG werkt uitsluitend met gerenommeerde merken, hiermee waarborgen we onze kwaliteit en zorgen we voor een opgeleverd product waar je jarenlang plezier van hebt.

Met trots kunnen we u melden dat de Holland Climate Group een ABC-plus sponsorovereenkomst is aangegaan met SV Argon. Holland Climate Group, gespecialiseerd in zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en airco’s, is opgericht door ondernemer Pieter van Dijk welke veelvuldig op de Argon velden te vinden is om zijn kinderen op onze club aan te moedigen. Wilt u vrijblijvend eens met Pieter spreken over de mogelijkheden die hij u wellicht kan bieden? Komt u dan gerust eens langs voor een kop koffie en een verhelderend en duurzaam gesprek op het kantoor aan de Bozenhoven.

Kantoor Mijdrecht
Bozenhoven 95 unit J
3641 AD Mijdrecht
085 - 040 2199

Kantoor Nijmegen
Kerkenbos 1309A
6546 BG Nijmegen
085 - 040 2199


Terug naar het overzicht