Teamindeling Onderbouw (JO12 t/m JO8) seizoen 2023-2024

31 maart, 2023

Het voetbalseizoen 2022-2023 loopt alweer langzaam richting het einde en dat betekent dat Argon op de achtergrond druk bezig is met de teamindelingen voor het aankomende seizoen.

Het uitgangspunt voor de teamindelingen is, om binnen elke leeftijdscategorie, jongens en meisjes zoveel mogelijk op hun eigen niveau te laten trainen en spelen, waarbij het plezier voor de spelers/speelsters voorop staat. Om tot de nieuwe indeling seizoen 2023-2024 te komen zullen er de komende maanden zogenaamde trainingsstages plaats vinden. Spelers/speelsters die in aanmerking komen voor deze trainingsstage met een ander team zullen hierover geïnformeerd worden via hun eigen leider / trainer.

Aan het einde van het seizoen, 14 juni 2023, zullen de nieuwe teamindelingen bekend gemaakt worden.

Het bepalen van de teamindelingen is geen eenvoudige taak en Argon gaat hier dan ook zorgvuldig mee om. Neem gerust contact op met de coördinator Veld Voetbal of Technische Commissie indien er vragen zijn.

Op woensdag 31 mei houden wij van 19:00 – 20:00 een inloopsessie in het clubhuis van Argon om vragen persoonlijk te kunnen beantwoorden.

Sportieve groet,

Afdeling Technische Commissie & Veldvoetbal JO12 t/m JO8


Terug naar het overzicht