Spotlight: Orange Audio

02 april, 2023

Voetbal moet je zien, geluid moet je horen.
Voetbal is SV Argon, geluid is Orange Audio.

Geluid heeft een grote invloed op de woon-, werk en leefomgeving. Het bepaalt in hoge mate de gemoedstoestand.
OrangeAudio is de expert op het gebied van audio. Zij verkopen (inmiddels al in 150 winkels) inbouwluidsprekers en andere audio producten van eigen merk maar ook van grote merken zoals Bluesound, Bowers & Wilkins, Dali, Focal, Hegel, KEF, Marantz en Yamaha. Focus-gebieden zijn home cinema audiosystemen, multi-room audio en ingebouwde audio.

b19ea4e-w917-20221117082000overon.png

In de showroom aan de Genieweg 4 in Mijdrecht zijn 4 home cinema audiosets te beluisteren maar ook een groot scala aan audio-toepassingen voor de zitkamer, keuken, badkamer, tuin, etc. Zowel consumenten als de zakelijke markt (bijvoorbeeld voor uw winkel, restaurant, kantoor en klaslokaal) worden bediend.
Als audio producent en -leverancier is OrangeAudio de audio integratiepartner voor hoogwaardige audio in uw product. Denk aan spiegels, afzuigkappen, lampen, meubels, etc.

Naast verkoop en levering is het ook mogelijk dat uw bedrijf dealer wordt. In Nederland, Belgie of Duitsland. Is uw bedrijf actief in de badkamer of keukenbranche? Of levert u tuinmeubelen, spa’s of veranda’s? Of levert u domotica-oplossingen of installeert u home cinema’s waarbij inbouwspeakers interessant kunnen zijn? Een dealerschap van OrangeAudio kan om meerdere redenen interessant voor u zijn. U biedt een nog completer aanbod, het verhoogt uw omzet en marge. Dit zonder zorgen door de gedegen ondersteuning van de mensen van OrangeAudio.

Om de juiste keuze te maken is luisteren van belang. Elk oor is anders. Maak een afspraak, bezoek de showroom en beleef het geluid. In alle rust en corona-proof. Eigenaar Thomas Berger en zijn team Toine van Hal en Frank Maas ontvangen u graag en nemen ruimschoots de tijd om u van advies te voorzien.
Neem vrijblijvend contact op via klantsupport@orange-audio.com of bel 0297-268164. De website is te vinden onder www.orange-audio.com


Terug naar het overzicht