Spotlight: Frank Vaneman Automotive

10 april, 2023

In deze rubriek zetten wij dit keer onze nieuwe sponsor Frank Vaneman Automotive in het spotlicht, zij zijn sinds eind 2022 sponsor bij ons en gaan nieuwe modellen auto's bij ons tonen op 2 promotiedagen, de eerste was 3 december en er volgt er nog een in het voorjaar.

Frank Vaneman Automotive is een familiebedrijf en wij geloven in persoonlijk contact. Wij hebben de ambitie om het beste en leukste autobedrijf te zijn en onze missie is dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach. Onze belofte aan u is, dat alles direct goed is geregeld!

Wij gaan met plezier naar ons werk, zijn gemotiveerde specialisten en bereid in onszelf te investeren om onze talenten optimaal te benutten. Elkaar stimuleren om iedere dag beter te worden. Samen maken wij het verschil voor u. Daarom Vaneman!

Vaneman is officieel merkdealer en servicepartner van Kia. Daarnaast hebben wij altijd een grote voorraad occasions van alle merken en een premium car collectie. Naast onze 'Online Vestiging' hebben wij vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer.

Daar kunt u voor alles op gebied van mobiliteit terecht. Van aanschaf tot aan onderhoud, van een leenauto tot een verzekering en van schadereparatie tot een onderhoudsabonnement. Zo zorgen wij ervoor dat u bij ons altijd met een lach wegrijdt!

Ga voor meer informatie naar https://www.frankvaneman.nl/over-ons/ons-bedrijf


Terug naar het overzicht