Voetbalkamp in meivakantie

19 april, 2023

Doe jij mee met het voetbalkamp van voetbalschool De Belofte?

In de meivakantie op dinsdag 25 april en woensdag 26 april staat er weer een tweedaags voetbalkamp op het programma bij s.v. Argon.

Het voetbalkamp is voor jongens en meiden vanaf Onder 7. Het duurt op beide dagen van 9:00 tot 13:00 uur en de kosten bedragen € 34,99 (als je het shirt van de Belofte erbij wilt hebben € 54,99).
Tijdens het voetbalkamp zullen er veel variërende trainingsvormen gedaan worden. Ook worden er veel leuke voetbalspelletjes gedaan, maar worden er ook veel partijen gespeeld.
De 2e dag zijn er tijdens een groot voetbalcircuit punten te verdienen en bij het middagprogramma wordt er een toernooi gespeeld. Hier zijn medailles te verdienen voor de winnende teams. Tijdens de pauzes testen we de voetbalkennis van alle spelers met vragen over onder andere de Champions League en de Eredivisie.

Waar het bij het vorige voetbalkamp nog hard aan het sneeuwen was, zal er dit keer vast gerekend mogen worden op een lekker zonnetje. Inschrijven kan op de website www.voetbalschooldebelofte.nl of stuur een appje naar 06-83924049 (Bas uit den Bogaard). Op de website staat ook meer info over het voetbalkamp!

Groetjes,

Bas uit den Bogaard en Bas Boelhouwer


Terug naar het overzicht