Spotlight: Family Mijdrecht

25 april, 2023

Het zal in 2022 niemand zijn ontgaan namelijk de wisseling van de wacht bij lunchroom TOF. Alweer meer dan een half jaar terug hebben Marvin en Chantal de zaak overgenomen en zijn nog steeds de lekkerste frites, burgers, snacks, broodjes en maaltijden te verkrijgen bij FAMILY Mijdrecht aan de Dorpsstraat 17.

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten.
Of je nu komt om te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of om met elkaar s ’avonds een hapje te eten bij Family Mijdrecht ben je aan het juiste adres.

Marvin zijn persoonlijke favoriet zijn de Family burgers met frites, deze moet je echt even proeven. Maar wil je liever wat extra groenten dan kan hij de maaltijdsalade ook zeker aanbevelen. Sluit je maaltijd af met een verdraaid lekker ijsje, ze hebben allerlei lekkere sundae specials om van te genieten. Oh en vergeet ook de verrassende milkshakes niet!
Natuurlijk is ook aan de allerkleinste van Mijdrecht gedacht: met speciale kidsmenu's is eten bestellen bij Family ook voor hen altijd een feestje. Family Mijdrecht is er tenslotte voor de hele familie.

Maar van Family kan je ook thuis genieten want bezorgen en catering is de gewoonste zaak van de wereld en zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Uitgebreide informatie over alle mogelijkheden vindt u op de site www.familymijdrecht.nl. Het team van Marvin is ook te bereiken onder nummer 0297-284964. Of stuur een mail naar info@familymijdrecht.nl

3840cde-w787-20230127083250argons.png


Terug naar het overzicht