CSZ sluit seizoen samen met sponsoren af

19 juni, 2023

De CSZ heeft het seizoen samen met onze sponsoren op een gezellige manier afgesloten middels het laatste event: Footgolf. Dat de commissie in seizoen 2022-2023 ook qua deelnemers aan de Sponsor Events in de lift zaten was zeker van toepassing bij het afsluitende Event, maar liefst 42 personen (Sponsors, CSZ Commissie en Bestuursleden) gingen op deze zonovergoten dag met elkaar de strijd aan in Spaardam bij Footgolf Nederland voor 18 Gholes Footgolf en natuurlijk een gezellig drankje en praatje.

Na de uitleg van de regels (of iedereen dit qua puntentelling nu echt goed onthouden en toegepast heeft laten we voor nu maar even in het midden) kon de strijd beginnen.

Op basis van het gemiddelde per team is hier de (niet over te discussieren) einduitslag;

Plaats Namen Punten
1 Susan, Corné, Bas en Roel 74
2 René, Wouter W., Martijn en Peter 79,5
3 Henk, Kees, Wouter K. en Fred 85,25
4 Pieter, Finn, Vincent en Wilco 85,33
5 Mika, Jos, Suzanne en Michiel 88
6 Maykel, Richard, Edwin en Peter G. 88,25
7 André, Kicky, Ad en Abe 94,75
8 Coen, Armand en Marco 95
9 Jeroen, Anne en Wido 97
10 Sebastiaan, Peter W., Mitchell en Martin 98,75
11 Chantal, Asam en Wouter van R. 106


Na de uitgebreide derde helft, waar de een een nog mooiere (g)hole in one dan de andere gescoord zegt te hebben, zijn we met z'n allen de terugreis aangegaan naar ons mooie Mijdrecht om daar bij ons eigen Argon rondom de Bargonaut de rest van de 25 mensen te treffen en zodoende met een zeer grote groep van 67 personen (een echt record voor een event van de CSZ) heerlijk te gaan BBQ'en. Dit werd qua eten perfect verzorgd door de Versspecialist(en) Sebastiaan, Dirk en Andre en voor het dorstige weer stonden Ilona en Leoniek voor ons klaar.

Het was een zeer geslaagde en gezellige dag en we willen dan als CSZ ook graag de volgende personen en bedrijven bedanken; Ilona en Leoniek van de kantine commissie voor het verzorgen van de drankjes bij de BBQ, Peter en Annemiek Winters van Wintours, Sebastiaan, Dirk en Andre van De Verspecialist, de mensen van Footgolf Nederland maar bovenal alle aanwezige trouwe sponsors van SV Argon!

De foto's van deze dag zijn HIER te vinden


Terug naar het overzicht