Samenwerking tussen SV Argon en KernGezond verlengd

26 juni, 2023

Wij zijn verheugd en trots om te melden dat de samenwerking tussen KernGezond en SV Argon wordt verlengd.

Al sinds 2013 is KernGezond Mijdrecht medisch partner van SV Argon. Als twee organisaties met een gemeenschappelijk doel namelijk het bevorderen van een gezonde levensstijl en het stimuleren van beweging, hebben we besloten om ook het seizoen 2023-2024 onze samenwerking voort te zetten voor een nog gezondere toekomst.

SV Argon, een vereniging met diverse sportieve disciplines, faciliteert en moedigt jong en oud aan om deel te nemen aan verschillende sportactiviteiten.
KernGezond Mijdrecht is geruime tijd actief in de regio. We bieden naast fysiotherapie en manuele therapie ook beweegprogramma’s zoals FysioFitness en ZwangerFit aan. Ons doel is om mensen te helpen weer in beweging te komen en te blijven. Bij een van onze fysiotherapiepraktijken en bij onze sportlocaties. Altijd samen, want dát is onze missie: Samen in beweging.

Bij KernGezond begrijpen we als geen ander dat blessures niet alleen fysiek pijnlijk kunnen zijn, maar ook invloed hebben op de prestaties van de spelers en het team als geheel. Daarom helpen wij ook bij het voorkomen van blessures, het optimaliseren van de gezondheid en het welzijn van de spelers van SV Argon. Dit doen wij op dinsdag- en donderdagavond tussen 19:00 en 20:30 uur bij SV Argon en op andere tijden in onze eigen fysiotherapiepraktijk.

We kijken uit naar weer een succesvolle samenwerking met SV Argon, waarbij we samen in beweging komen voor een gezonde toekomst!


Terug naar het overzicht