Afsluiting jubileumseizoen

15 juni, 2022

Het Jubileumseizoen van SV Argon wordt op vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni afgesloten met diverse feestelijke activiteiten.

Op vrijdagavond 24 juni is er een Tropical Night voor alle jeugd van SV Argon en HVM van O13 tot en met O17. De avond is alleen toegankelijk met toegangskaarten. DJ Stijnthy zal de boxen lekker laten knallen!

Op zaterdag 25 juni gaat alle jeugd van O12 tot en met O19 poldersporten in De Kwakel. Voor de jongste jeugd O8 tot en met O11 is er `s middags een onderling toernooi waar sport en spel elkaar afwisselen. Na de prijsuitreiking om 16.30 uur zorgt freestyler Bodhi Bos voor spectaculaire voetbaltrucs waar menig voetballer nog wat van kan leren.

Na al deze activiteiten nodigt SV Argon iedereen van harte uit om aanwezig te zijn bij onze afsluitende feestavond in onze feesttent op het Argon terrein. Er zijn foodtrucks aanwezig dus na het middagspektakel kunt u lekker blijven hangen. DJ mister Deenus, de Nieuwe Band en Zanger Danny Lit zullen de aanwezigen `s avonds muzikaal vermaken. SV Argon heet u van harte welkom!


Terug naar het overzicht