Sponsorevenement 12 juni een succes

15 juni, 2022

Op de zonovergoten zondag 12 juni 2022 was het eindelijk weer zover, het seizoenafsluitingsevenement voor de trouwe sponsors van Argon.

Met de touringcar van Wintours vertrokken we met een mooie groep van 26 sponsors en sponsorcommissieleden naar Spaarndam voor 18 holes op de mooiste Footgolf-baan van Nederland ( https://footgolf.nl ). Wist u dat u daar allemaal terecht kunt met speciale Argon korting? Interesse, neem dan contact op met de CCZ. Na de uitleg gingen 6 teams de baan op, eerst 9 holes en dan snel naar het terras om in het zonnetje een borrel te drinken en een lekker hapje te eten. Ook kwamen natuurlijk de telefoons op tafel om samen even Formule 1 te kijken. Na de tweede ronde 8 holes weer terug naar het terras om gezellig na te praten en natuurlijk waren de grote verhalen niet van de lucht, Coen van de Hema claimt zelfs een echte hole in one gescoord te hebben, er zijn geen beelden van dus we nemen maar aan dat hij en zijn teamgenoten de waarheid spraken :-).

Toen terug naar onze eigen Mijdrecht en er stond een heel bijzonder bedrijfsbezoek op het programma, Yourick Fokker van RAAK Ontwikkeling nam ons (we waren ondertussen gegroeid naar een groep van 30 personen) mee op een inspirerende klimtocht naar de top van de Kompastoren, wat is deze toren schitterend gerenoveerd, echt een aanwinst voor ons dorp. Met vijf compartimenten en twaalf verdiepingen biedt de Kompastoren ruimte voor ontmoeting. U kunt er werken, vergaderen, trainen of in bijzondere setting bijeenkomen met wie en voor welke gelegenheid u wenst. Dus mocht u nog eens een unieke locatie nodig hebben voor een vergadering of zoekt u iets voor langere tijd, er zijn nog mogelijkheden, zie voor meer informatie https://kompastoren.nl

Daarna (allemaal onder de indruk) weer terug naar de bus en naar ons eigen buitenterras waar Dirk, Sebastiaan en Andre van Poelier van Egmond ons hebben verwend op een heerlijke BBQ onder het genot van een drankje, zonnetje, muziekje en ook nog eens fantastische speciaal biertjes van Richard en Gilbert van Spierbier. Ook daar sloten nog een aantal sponsors aan bij de groep waardoor we een mooie groep van 42 personen een, volgens ons, geslaagde dag hebben kunnen aanbieden.

Iedereen die aanwezig was, bedankt voor het enthousiasme en de gezelligheid en noteer allemaal alvast donderdag 21 september voor het volgende evenement, wij hopen dan een nog grotere groep te mogen verwelkomen. Meer informatie volgt snel. Speciale dank naar Don van Footgolf Nederland, Peter en Annemiek van Wintours, Yourick Fokker van Raak Ontwikkeling/De Kompastoren, Dirk, Sebastiaan en Andre van Poelier van Egmond en Richard en Gilbert van Spierbier.

Zie voor alle foto’s het fotoalbum

Sportieve groet,
Cartouche, Marco, Niels, Peter, Vincent en Vincent


Terug naar het overzicht