De eerste omwentelingen zijn geweest

12 augustus, 2023

De eerste oefenwedstrijd na een paar trainingen spelen tegen een ploeg uit de vierde divisie die over twee weken met de competitie moet beginnen en dus al veel verder in de voorbereiding is, in dit geval JOS Watergraafsmeer, en dan ook nog in de ochtenduren eerst nog een trainingssessie afwerken, het is duidelijk dat dit meer gericht is op het kweken van inhoud dan op het rekenen op een resultaat.

Twee helften met twee verschillende elftallen aan de kant van Argon leverden hetzelfde beeld op: de tegenstander was beter en conditioneel verder. Dat kon niemand echt verrassen, de bezoekers speelden een heel behoorlijk spelletje in een even behoorlijk tempo en de 0-2 ruststand was dan ook niet meer dan logisch.
In deel twee kwam Argon wel wat vaker in de buurt van het doel van de gasten, maar echt gevaar kwam daar niet uit voort. Met twee gelijkaardige doelpunten uit vrije trappen (lopende aanvallers die vrij voor het doel opdoken) werd de voorsprong uitgebreid en op slag van tijd was er ook nog een snijdende pass door het midden die weer een man alleen voor de keeper en dus een doelpunt opleverde. Eindstand dus 0-5, maar daar zal niemand nog echt wakker van gaan liggen.

We gaan gewoon op voor week 2 van de voorbereiding waarin geoefend gaat worden tegen Alphense Boys (dinsdag in Alphen aan den Rijn) en Loosdrecht (volgende week zaterdag thuis), we houden u op de hoogte van de voortgang.

Fotoalbum vindt u hier.


Terug naar het overzicht