Werk aan de winkel

30 augustus, 2023

Dat maakte de oefenwedstrijd van dinsdagavond wel duidelijk, want het was zeker geen sprankelende partij die de supporters voor werd geschoteld. In de eerste helft was er al de teleurstelling van weer een blessure, ditmaal bij Niels de Vries, naast het missen van enkele behoorlijke kansen, daarnaast werd twee keer niet adequaat verdedigen rond het half uur bestraft met twee tegentreffers.

Na rust eigenlijk meer van hetzelfde, er werd wel aangevallen maar tot gevaarlijke situaties kwam het hoogste zelden. Ook toen Legmeervogels na een uur spelen zo ongeveer het hele elftal verving, kwam er weinig verandering, al konden de gasten uiteraard wel iets meer tempo in de schaal werpen met zoveel verse krachten. Maar echte doelkansen leverde dat ook voor hen niet op, net zo min als voor Argon zodat er nog behoorlijk wat vraagtekens boven het ook nu nog steeds niet complete team hangen.

Gelukkig zijn er nog enkele weken tot de competitie te gaan, maar het semi-serieuze werk in de beker begint aanstaande zaterdag al en in Wilnis zal begrijpelijkerwijs niets, maar dan ook niets cadeau gegeven worden. Dat wordt al met al een behoorlijk meetmoment, dat is inmiddels wel duidelijk.

Fotoalbum: klik hier.


Terug naar het overzicht