Hé? Nieuw? Jazeker, nieuw!

01 juli, 2019

Vandaag hebben we het genoegen om de geheel vernieuwde website van sv Argon live te laten gaan. Zeven jaar hebben we gewerkt met de door onze mediapartner A-Side ontworpen vorige website, maar de tijd staat niet stil en alles ontwikkelt zich. Zo ook A-Side, want dat is inmiddels Loyals geworden en met hun medewerking hebben we dus deze nieuwe site ontworpen. Responsive, dus vanaf nu kunt u de website ook “normaal” bekijken op smartphone of tablet en gezien het hedendaags gebruik is dat een absoluut noodzakelijke stap. U zult natuurlijk vast even moeten zoeken hoe het menu in elkaar steekt, maar we zijn er van overtuigd dat u binnen een handomdraai gewend bent aan het nieuwe werken.

Voor wat betreft het tonen van programma, uitslagen en standen zijn we overgestapt naar SportLink, waardoor we een directe verbinding hebben met de bestanden van de KNVB. Nu is de eerste week van juli het moment, dat men bij de bond switcht van het oude seizoen naar het nieuwe, het kan dus zijn dat sommige info even (nog) niet voorhanden is, maar dat zal spoedig voorbij zijn.

Er is voor gekozen om niet de gehele historie mee te nemen naar de nieuwe site, van de foto’s kunt u de laatste drie seizoenen terug vinden, van de berichten het laatste seizoen. Verslagen zullen getoond worden van het lopende seizoen, na 15 juli zult u geen “oude” verslagen meer zien.

In de loop der jaren zijn er veel mensen, die als fotograaf toegang hebben gekregen voor het uploaden van afbeeldingen. Om dat bestand op te schonen is die toegang nu geblokkeerd, een ieder die graag (weer) mee wil werken aan het verfraaien van de site wordt vriendelijk verzocht via een mail naar webteam@svargon.nl een toegangscode aan te vragen.

We hopen uiteraard dat u de website blijft volgen voor nieuws, verslagen en wedstrijden, met gemiddeld meer dan vijfduizend unieke bezoekers per maand en enkele keren dat aantal als bezoek aan pagina’s weten we dat we u in ieder geval deze service aan willen blijven bieden.

Voor op- dan wel aanmerkingen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht via webteam@svargon.nl

 


Terug naar het overzicht