Goed begin nacompetitie

02 juni, 2019

De vier teams die zaterdag begonnen aan de nacompetitie hebben het allen prima gedaan, want via winst haalden ze de volgende ronde, in principe de halve finale.

Het tweede was duidelijk de betere van BOL 2, de uiteindelijke 3-0 zege was misschien wel te gering, maar het brengt hen naar een bezoek aan Huizen 2. In de andere halve finale strijden GVVV 2 en De Merino’s 2, de twee winnaars ontmoeten elkaar op 15 mei op neutraal terrein.

Het derde had een verlenging nodig tegen Diemen 3, na de 2-2 na 90 minuten eindigde het in 4-2. De volgende halte is een bezoek aan Ouderkerk 2, terwijl de andere halve finale gespeeld wordt tussen DVVA 5 en De Meern 3. Ook hier geldt, dat de winnaars elkaar op 15 juni op neutraal terrein bestrijden voor een plek in de res. 2e klasse.

Het vijfde overtuigde, de scheidsrechter noteerde na de wedstrijd tegen Buitenboys 2 een 8-1 zege waar er toch echt waren, die dachten dat Argon er negen had gemaakt, maar dat doet niet meer ter zake. Zaterdag komt competitiegenoot EDO (U) 2 naar Mijdrecht, daar zal alles over bekend zijn, de winnaar gaat het op 15 juni opnemen tegen de winnaar van de ontmoeting tussen Waterwijk 2 en Wasmeer 2.

Net zo overtuigend was de 1-4 zege, die JO19-1 wist te noteren bij Quick ’20 in Oldenzaal. Als beloning mogen ze nu een kwartiertje korter in de bus zitten, want d’Olde Veste in Steenwijk is 22 kilometer dichterbij volgens Google Maps. De winnaar neemt het een week later op tegen de winnaar van Hercules tegen Be Quick 1887.

Hopelijk kunnen we u volgende week een aantal finales aanbieden, we wensen de Argonauten succes in hun komende halve finales!


Terug naar het overzicht