Argon JO15-3 ongeslagen najaarskampioen

16 december, 2018

Een korte samenvatting van de afgelopen maanden zou zijn dat het behaalde kampioenschap een knappe prestatie is, maar het is veel meer dan dat.

Het is buiten de kwaliteit van deze spelers vooral plezier, een tactisch plan en enorm veel teamspirit wat bijdraagt aan dit grote succes. Voor deze groep staat een geweldige trainer/leider/coach, Jan Lucas, die zorgt dat het beste uit elke individuele speler gehaald wordt in teamverband.

Zijn Argonauten strijden voor elke centimeter, dit team komt om te winnen. De JO15-3 beschikt over een geweldige top keep(st)er waardoor de verdediging geen vrees heeft mocht er een tegenstander doorbreken, wat überhaupt al lastig is. De verdediging staat als een huis. Het middenveld verzet enorm veel werk en is de grote schakel tussen de sterke verdediging en de zeer snelle voorhoede, die daardoor prachtige acties kan maken voor doel, wat resulteert in spectaculaire overwinningen. Deze analyse wordt onderbouwd met hun saldo; 72 doelpunten en slechts 5 tegen in 10 wedstrijden!

In de kantine werd het team door Argon getrakteerd op het 'kampioenspakket'; een overheerlijk patatje en champagne om deze prestatie te vieren. De JO15-3 is klaar voor de uitdaging in de tweede klasse waarin zij vast zullen houden aan dezelfde inzet wat enkel overwinningen heeft opgeleverd. Dit team is met deze toppers zo sterk, zij gaan geen uitdaging meer uit de weg.


Terug naar het overzicht