Nacompetitie: finales bekend

11 juni, 2019

Het derde moest in Ouderkerk de eer aan de thuisploeg laten en dat betekent automatisch, dat er volgend seizoen in een lagere klasse gespeeld zal moeten gaan worden. Ook onze JO19-1 ging in Steenwijk onderuit, d’Olde Veste slaagde er daar in de tweede helft in om een 0-2 tussenstand in het voordeel van Argon toch nog om te zetten in een 3-2 zege, daar mogen we toch wel van een behoorlijke domper spreken. Gevolg is dat onze JO19-1 volgend seizoen net als dit seizoen uit zal komen in de 3e divisie, de gehoopte terugkeer in de 2e divisie na één jaar afwezigheid zal er dus niet van komen.

Betere geluiden komen er van het tweede, dat de uitwedstrijd bij Huizen 2 in een 0-2 zege zag eindigen. Het tweede doelpunt viel pas in blessuretijd, het was dus zeker spannend, maar de finale is bereikt en zal gespeeld worden tegen competitiegenoot GVVV 2, dat na verlenging de Veenendaalse derby tegen De Merino’s wist te winnen. Tijd en plaats zijn nog niet bekend, maar zullen zo spoedig als mogelijk gemeld worden.
Ook het vijfde heeft nog steeds de kansen om de nacompetitie winnend af te sluiten en dus promotie te bewerkstelligen na de nipte, maar zeker verdiende 1-0 zege op EDO (U) 2. Met name in de tweede helft was men de bovenliggende partij en de winnende treffer was een schoonheid van een treffer, al was het slotoffensief van de gasten bijna nog goed voor een verlenging, ware het niet dat doelman Tim Withaar een redding uit de categorie FLITSEND in huis had en zo de finale zeker stelde. Hier wordt de opponent TOV 2 uit Baarn, plaats van handeling en uur van aanvang volgen zodra bekend.


Terug naar het overzicht