Spannend en leuk teamuitje Argon JO13-1

17 oktober, 2018

Dankzij een initiatief van een super fanatieke Argon trainer beleefde de spelers van Argon JO13-1 dinsdag 16 oktober jongstleden een heuse "fortnite" middag.

Om 16.00 uur verzamelden de mannen zich bij Argon waar inplaats van een reguliere training een gezellige teambuildingsuitje gepland stond te Woerdense Verlaat.

In Woerdense Verlaat bevind zich een bebosd gebied waar diverse buiten activiteiten plaats kunnen vinden. Er was gekozen voor het welbekende en zeer populaire spel "fortnite". Geblindoekt werden de jongens door het bos geleid en eenmaal aangekomen in ieders eigen terratorium werd de blindoek afgedaan waarna er vervolgens gezocht moest worden naar wapens en munitie. De paintballetjes werden met gevaar voor eigen leven op de voormalig teamgenoten (nu even de vijand) massaal afgevuurd.

Vervolgens werd er lekker gezwommen, geklauterd, gesupt en zelfs de kabelbaan was zeer in trek gedurende deze extreem zonnige zomerse middag.

De vroeg ingevallen avond werd afgesloten met een kampvuur waarbij pistoletjes werden gebakken met een heerlijke knakworst er bij......

Een zeer leuke middag welke de teamspirit zo aan het begin van het seizoen zeker ten goede zal komen.

Een fotoserie kunt u hier bekijken.


Terug naar het overzicht