Sponsor van de week: De Groene Venen

16 oktober, 2018

De derde sponsor van de week waar we speciale aandacht aan schenken is de overbekende krant De Groene Venen. 

De Groene Venen verschijnt wekelijks op donderdag/vrijdag in alle kernen van gemeente De Ronde Venen: Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, De Hoef, Amstelhoek, Abcoude en Baambrugge. De krant wordt in een oplage van ruim 18.500 exemplaren huis-aan-huis verspreid door een team van eigen bezorgers.

Als weekendkrant brengt De Groene Venen veel informatie over activiteiten en gebeurtenissen die datzelfde weekend plaatsvinden, in een luchtige en ontspannen toonzetting. Met human interest verhalen, vaste rubrieken over boeken, cultuur, bedrijven, eten en drinken, een eigen auto- + motorpagina én wekelijks wisselende columns en gastschrijvers, biedt de krant de inwoners van De Ronde Venen een interessant en gevarieerde mix artikelen over de eigen regio.

Informatie over adverteren in De Groene Venen vindt u op www.degroenevenen.nl, onder de button 'Adverteren'. Ook bieden ze de mogelijkheid tot het huis-aan-huis verspreiden van uw eigen folder- of brochuremateriaal binnen het verspreidingsgebied of een gedeelte daarvan.
Daarnaast werkt men online samen met 0297.nl voor 24/7 nieuwsupdates en het plaatsen van banners, ook in combinatie met adverteren in De Groene Venen. 

De Groene Venen / A-side Publishing B.V.
Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht 
0297-38 52 57
info@degroenevenen.nl 


Terug naar het overzicht