Nieuw sponsorcontract Liquid Rubber Europe

08 juli, 2019

Met ingang van seizoen 2019-2020 heeft Liquid Rubber Europe uit Mijdrecht zich voor 3 seizoenen verbonden aan SV Argon als shirtsponsor van de 9 selectieteams en als Argon Business Club (ABC) Exclusief sponsor. Het logo van Liquid Rubber zal prominent zichtbaar zijn op het wedstrijdshirt van alle selectieteams.

Wouter Huisman en Auke Langstraat van Liquid Rubber en voorzitter Ton Goedemoed hebben de samenwerking bezegeld door de ondertekening van het sponsorcontract.
Liquid Rubber Europe levert milieuvriendelijke vloeibare coatings t.b.v. water- en luchtafdichting en corrosiebescherming. Meer informatie over Liquid Rubber vindt u op www.liquidrubber.nl

De link van Liquid Rubber met SV Argon is natuurlijk de vestigingsplaats Mijdrecht maar tevens speelt de zoon van Wouter er in de jeugd en heeft mede-eigenaar Auke zijn gehele leven bij Argon gevoetbald.

Argon is Liquid Rubber dankbaar voor deze mooie sponsordeal en rekent op een mooie samenwerking voor de toekomst. Binnenkort zullen er nog meer mooie namen gecommuniceerd worden die op het wedstrijdtenue van de selectieteams van SV Argon komen te staan.

Op bijgaande foto v.l.n.r.: Niels van Yperen (CCZ), Ton Goedemoed, Wouter Huisman en Auke Langstraat (Liquid Rubber Europe)

Ook sponsor worden van SV Argon? Neem dan vrijblijvend contact op met commercielezaken@svargon.nl of neem een kijkje op de sponsorpagina van deze website.


Terug naar het overzicht