Mooi vakantieweertje, maar…

31 juli, 2019

Het was de achter ons liggende weken natuurlijk heerlijk weer om vrij te zijn en lekker uit te blazen aan de waterkant of op een terrasje. Maar dat voor ons zo lekkere weer heeft ook een schaduwzijde, want de ingezaaide grasvelden liggen ver achter op het schema wat betreft de groei van het gras en helaas is het beeld zoals op de foto getoond niet de realiteit aan de Hoofdweg. En we kunnen nu al melden, dat dit gevolgen heeft voor de bespeling.

Het grastrainingsveld (veld 7) zal zeker tot aan 26 augustus niet gebruikt mogen worden en hetzelfde geldt voor alle speelvelden met natuurgras, sterker nog, zoals het er nu voor staat zal uitsluitend veld 6 voor eind augustus mogelijk gebruikt mogen gaan worden en zullen de overige velden pas later vrijgegeven kunnen worden door de gemeente.

Dit heeft natuurlijk gevolgen. Omdat veel teams pas laat in de maand zullen gaan beginnen met trainen, zal het inschikken bij de trainingen die dus tot en met 23 augustus allemaal op kunstgras plaats moeten gaan vinden hopelijk nog meevallen, maar het aanvragen van oefenwedstrijden op ons eigen complex in de maand augustus zal dus veelal een negatief antwoord op gaan leveren. Alle trainers en leiders worden verzocht dit goed door te laten dringen, de natuur laat zich nu eenmaal niet commanderen..


Terug naar het overzicht