Ondernemen en (top)sporten

30 september, 2019

De in 2019 tot beste zelfstandige supermarktondernemer van Noord Holland uitgeroepen Cartouche Veenbrink is een graag geziene gast binnen onze vereniging. Cartouche is minstens zo enthousiast binnen zijn eigen bedrijf Jumbo Veenbrink (voorheen Kingsalmarkt) als langs de lijn en in de kantine bij SV Argon. 

Onlangs is Cartouche ABC Exclusief sponsor geworden en daar mogen we trots op zijn. De gele borden o.a. rondom het veld en het spandoek bij de buitenbar met de tekst “hallo Topsporters” zijn niet te missen.

Passie voor klanten en kwaliteit in de produkten zijn de grote drijfveren. De binding die Cartouche en zijn team hebben met de winkel en de klanten geeft net dat verschil ten opzichte van andere supermarkten. Om blijvend succesvol te zijn moet je wel openstaan voor innovatie. Functionaliteit in samenhang met bijvoorbeeld digitale afzetkanalen krijgt zeer veel aandacht wat zich uiteindelijk terug betaalt.

Wilt u het juiste “supermarktgevoel” ervaren ga dan zeker eens langs bij Jumbo Veenbrink gelegen aan de Rembrandtweg 617/635 in Amstelveen. Telefonisch ook te bereiken onder nummer 020-6433751. U zult versteld staan.

 


Terug naar het overzicht