RABO CLUBSUPPORT: Samen vieren we de winst !

11 oktober, 2019

SV Argon maakt kans op een mooi geldbedrag indien u als lid van de Rabobank op onze vereniging stemt. De stemming is vanaf 27 september en loopt tot en met 11 oktober. Wij hopen en rekenen op heel veel stemmen. Stemmen die worden vertaald in een zo hoog mogelijk geldbedrag dat wij ten goede laten komen aan het OPZETTEN VAN EEN BREDE JEUGDOPLEIDING. En breed wil zeggen voor alle leden ongeacht het niveau!! Ook zal de bijdrage worden besteed aan een trainers- en scheidsrechtersopleiding.

Klik voor aanvullende informatie en de voorwaarden op www.rabobank.nl/clubsupport  en toets vervolgens Rabobank Rijn en Veenstromen in. Stemming staat open voor personen die zowel klant en lid zijn van de Rabobank.

Bent u wel klant maar nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu uw GRATIS lidmaatschap aan, zodat u straks uw stem uit kunt brengen. Het aanvragen van lidmaatschap kan via bovengenoemde site. Desgewenst zijn wij u behulpzaam bij de aanvraag. Stuurt u dan een mail naar fanshop@svargon.nl

Afgezien dat u SV Argon steunt met deze actie zijn de voordelen:

u beslist mee met uw bank

  • u ontvangt 4 x per jaar het ledenmagazine Dichterbij (met financieel nieuws, interviews met lokale ondernemers en verhalen over maatschappelijke projecten)
  • u kunt gebruik maken van exclusieve lokale en landelijke aanbiedingen

 

Met uw stem werkt u mee aan de toekomst van onze club !
HARTELIJK DANK !!!

 


Terug naar het overzicht