Sponsor van de week

14 oktober, 2019

De Leukste Footgolfbaan van Europa!! FOOTgolf is de leukste combinatie tussen voetbal, golf en midgetgolf. Je speelt FOOTgolf (ook wel VOETgolf genoemd) gewoon lekker met je voeten en probeer de bal in zo min mogelijk schoten, onder, door en langs de diverse obstakels in de Ghole te krijgen. Ghole? Inderdaad geen hole, bij Footgolf Spaarnwoude speel je met Gholes.

Je avontuur eindigt iedere baan bij een Ghole met een doorsnede van 63 centimeter. De FOOTgolfbanen van FOOTgolf Nederland zijn tussen de 55 en 170 meter lang. Op hun GREENS doen ze er uiteraard een mooi vlaggetje bij.

FOOTgolf Nederland daagt jou uit om de ultieme combinatie van inzicht, lef, behendigheid en een beetje geluk te gebruiken voor deze 27 Gholes. Gegarandeerd dat je daarna een hele brede glimlach op je gezicht hebt.

Wij hebben als Commissie Commerciële Zaken van Argon al 2 heel geslaagde evenementen bij FOOTgolf Nederland mogen houden en we gaan er zeker van uit dat we dit snel weer gaan organiseren.

Heeft u interesse om een teamuitje voor je team of als sponsor een bedrijfsuitje te willen houden bij FOOTgolf Nederland? Neem dan contact met hun of met commercielezaken@svargon.nl op!

Noorderweg 10a
2064 KD Spaarndam (Spaarnwoude)
020-260 5000
info@footgolf.nl

https://footgolf.nl

 

 


Terug naar het overzicht