Sponsor van de week

21 mei, 2019

Deze week is de Sponsor van de week het bedrijf Tribble Media van Edwin Oudshoorn.

Tribble Media bouwt websites, webshops en applicaties op maat. Hierbij kunt u denken aan een normale bedrijfswebsite, webshop of app die gericht is op het verkopen van uw product of dienst aan de klant. 
Zij onderscheiden zich door webapplicaties te bouwen die intern gebruikt kunnen worden.

Naast bedrijfssites proberen zij zich ook te onderscheiden door het bouwen van de wat complexere (web)applicaties die intern gebruikt kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan administratie- en facturatiesystemen, tijdregistratie voor personeelsleden of werkzaamheden en materiaal-/voorraadbeheer. Met dit aspect kunt u dit gedeelte binnen uw bedrijf automatiseren wat weer tijd bespaart die u kunt besteden aan belangrijkere dingen.

Tegenwoordig gevestigd in mediastad Hilversum
Het bedrijf was altijd met een klein team gevestigd op de Communicatieweg in Mijdrecht, maar is begin april verhuisd naar mediastad Hilversum waar er meerdere bedrijven zitten waarmee samengewerkt wordt. Hierdoor is er meer expertise en mankracht in huis om de opdrachten aan te kunnen. Desondanks blijft men natuurlijk als inwoner van Mijdrecht trotse sponsor van Argon.

Benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk de portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op!

Tribble Media
Mussenstraat 55
1223 RB Hilversum
info@tribble.nl
www.tribble.nl


Terug naar het overzicht