Nieuwe sponsor: BlackStock Coffee

18 november, 2019

Deze week presenteren wij de nieuwe sponsor BlackStock Coffee die zich graag verbindt aan sv Argon. Zij bewijzen dat er meer (koffie) partijen bestaan die trots mogen zijn op hun producten en diensten.

BlackStock Coffee levert niet alleen koffiemachines, maar ook koffie, servies, supplies, kleding en branding. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw klanten te verwennen met een heerlijke kop koffie van topkwaliteit.
BlackStock Coffee is een gepassioneerde koffiepartner. Hun roots liggen in de horeca en ze kennen de druk om continu hoge kwaliteit te leveren. Daar helpen zij u graag bij. Met goede apparatuur bijvoorbeeld, want daarmee maak je het verschil. Als klant van BlackStock Coffee krijgt u een koffiemachine in bruikleen. Zij vinden het namelijk belangrijk dat u een uitstekende kop koffie kunt serveren. Daar worden uw gasten blij van en daar wordt u blij van.
BlackStock Coffee voert het logo van Rainforest Alliance. U kunt erop vertrouwen dat hun koffie afkomstig is van duurzame landbouwbedrijven die hun werkers fatsoenlijk behandelen.

Interesse om meer te weten over onze nieuwe sponsor? Bezoek de website www.BlackStock.nl

U kunt natuurlijk ook direct met hun contact opnemen op telefoonnummer 085-7605300 of info@blackstock.nl

BlackStock Coffee is gevestigd aan de Aalsmeerderweg 103 Q in Aalsmeer.


Terug naar het overzicht