Sponsor van de week: Phone House Mijdrecht

18 november, 2019

De vijfde sponsor van de week van seizoen 2019-2020 is al een aantal jaren een trouwe sponsor van SV Argon. Phone House Mijdrecht is al sinds 2007 gevestigd in het centrum. Wij kunnen je helpen bij het vinden van een nieuwe telefoon, abonnement, alles-in-één pakketten en dat allemaal onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Onze winkel biedt persoonlijk en passend advies. Wij zijn niet afhankelijk van één provider; wij bieden ze allemaal aan. De grote namen zoals KPN, Vodafone, T-mobile, maar ook bijvoorbeeld Lebara of Ben. Hierdoor kunnen we een eerlijk en transparante aanbieding doen.
Wij hebben de nieuwste smartphones van de bekende merken zoals Apple en Samsung, maar ook de andere merken leveren wij allemaal. Daarnaast kunnen wij je telefoon ook verzekeren, voorzien van een passend hoesje, glasbescherming monteren en er het juiste, voor jou passende abonnement bij vinden.
Bij alles-in-één pakketten in combinatie met een abonnement, kun je zelfs nog meer korting krijgen. Advies op maat noemen wij dat.

Voor de zakelijke ondernemers hebben wij ook passende oplossingen (mobiel, VoIP “telefonie” oplossingen, internetverbindingen met back-up etc), dit is maatwerk en we komen graag bij je langs om dit te bespreken.

Bij Phone House nemen wij graag de tijd voor je. We bieden service voor iedere klant; het startklaar maken van een telefoon, data overzetten, etc. Nogmaals, wij kunnen je onafhankelijk adviseren mbt netwerkkeuze en samen met je kijken welke telefoon en/of abonnement het beste past bij jou!

Kortom voor iedere klant staan wij klaar in het centrum van Mijdrecht.

Phone House Mijdrecht
de Passage 5
3641 AK, Mijdrecht
0297-712350
mijdrecht@phonehouse.nl

 


Terug naar het overzicht