Sint bowlen Onder10 en Onder11

02 december, 2019

Woensdagmiddag 27 november was het weer zover, tijd voor het jaarlijks terugkerende Sint bowlen voor de teams onder de 10 en 11. De kinderen waren vanaf 16.15 uur welkom bij bowling Mijdrecht maar sommige kinderen waren al voor die tijd aanwezig omdat ze er erg veel zin in hadden.

Nadat de deuren open waren gegaan, en iedereen was aangemeld kon de gezellige middag beginnen. De in totaal 56 kinderen waren door elkaar in teams verdeeld over de 12 banen. Om half vijf werd begonnen met de spannende wedstrijden, want er werd fanatiek gebowld. Hier en daar werden de scoren van andere teamgenoten in de gaten gehouden en werd geprobeerd om nog wat extra kegels om te gooien om de spanning nog wat op te voeren.

Na één uur en een kwartier was het tijd om te stoppen en gingen we richting het restaurant om te genieten van een patatje en een snack. Deze waren weer goed verzorgd door de Bowling Mijdrecht.

Terwijl de kinderen aan het eten begonnen werd er druk gerekend door de mensen van de EVC om de winnaars van iedere baan en de top drie uit te rekenen dit was van de eerste ronde.

baan 1: Vince de Wit
baan 2: Jikke Broszat
baan 3: Jesper van der Meer
baan 4: Levi Eindhoven
baan 5: Ryan de Wit
baan 6: Younes El Abbouch
baan 7: Maurits Hendriks
baan 8: Kyros Tsamitros
baan 9: Senn Half
baan 10: Miquel Pijlman
baan 11: Daan Whalen
baan 12: Levi Visser


En de top drie geworden op 1 is Ryan de Wit met 122 punten, 2 is Levi Visser met 117 punten en op 3 is Jesper van der Meer met 115 punten.

Alle winnaars hebben een mediale gewonnen en de top drie hebben een bon uitgereikt gekregen voor midget voetgolf Nieuw Vennep.

Deze middag is mede mogelijk gemaakt door Bowling Mijdrecht en de tegoed bonnen voor de Midget voetbal zijn mogelijke gemaakt door Midget voetbal Nieuw Vennep. En onze dank gaat ook naar de HEMA voor de chocoladeletters


Terug naar het overzicht