Sinterklaas bij Argon, ook in 2019

08 december, 2019

Vrijdag 29 november 2019, Vol verwachting klopten de hartjes van onze jeugd voetballertjes.
Zou onze Goedheiligman tijd hebben gevonden om ook even langs te komen bij Argon ??
Om 17:00 uur waren de meeste kinderen allemaal binnen waar ze werden opgewacht door DJ Nick met onwijs gezellige muziek.

Na een kort welkomstwoord van Leon van Dijk en onze voorzitter Ton Goedemoed. werden de kinderen getrakteerd op een broodje worst en wat lekkers te drinken. Dat onze voorzitter nog heel veel Sinterklaas liedjes wist werd wel duidelijk toen hij de microfoon pakte en samen de kinderen een heel repertoire aan liedjes ten gehore bracht. Daarna kon het feest in afwachting op de Sint en zijn Pieten losbarsten.
Er werd gedanst, gesprongen en polonaise gelopen, en omdat de Sint het wel erg druk had die avond had hij vast 2 Pieten vooruit gestuurd om de feestvreugde te vergroten.
Rond 17:45 was het eindelijk zover, het wachten werd beloond want de Sint deed ook sv Argon aan.

Onze voorzitter heette Sinterklaas en zijn Pieten van harte welkom bij Argon en we waren erg blij dat de Sint in zijn drukke agenda een plekje voor de kinderen van Argon had gevonden.
Nadat de Sint in zijn grote boek nog wat leuke dingetjes over sommige teams en kinderen had gevonden, was het tijd om middels een loterij leuke cadeautjes aan de kinderen te geven. Iedereen kreeg van de Pieten een lootje en de Sint mocht de eerste 10 lootje uit de emmer halen.
Toen was het echt tijd voor de Sint om weer verder te gaan want er zaten nog meer kindertjes vol verwachting te wachten op de goedheiligman. Met de voorzitter voorop werd de Sint zingend uitgezwaaid. Er mochten van de Sint nog even 2 Pieten achter blijven omdat het feest nog niet helemaal afgelopen was. Uiteindelijk had de Sint voor iedereen een leuk cadeautje achtergelaten.

Nadat DJ Nick nog net niet het dak er afspeelde, werd er nog even een feestje gebouwd.
Inmiddels waren de ouders ook weer binnen gedruppeld om hun kroost op te halen, de Pieten deelden bij de uitgang voor de kinderen nog een chocolade letter uit.

Al met al was het een geslaagd Sinterklaas feest en de Sint heeft beloofd dat hij volgend jaar weer langskomt.

Sinterklaas wil de Hema nogmaals hartelijk bedanken voor de letters en het strooigoed wat ze ook dit jaar weer gesponsord hadden.

 

 


Terug naar het overzicht