Uitbreiding sponsorcontract Walraven en SV Argon

09 december, 2019

Uitbreiding sponsorcontract Walraven en SV Argon

De samenwerking tussen Walraven en SV Argon dateert al weer van enige jaren terug. Dat deze samenwerking nu een verdere impuls krijgt, daar zijn beide partijen meer dan tevreden over.

Walraven, een wereldwijd actieve organisatie in de installatiebranche, is ook bij binnenkomst in Mijdrecht een niet te missen bedrijf. Zichtbaar en aanwezig. Niet alleen op het gebied van de werkzaamheden en produktontwikkeling maar ook zeer zeker op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid.

In dat kader is de samenwerking met SV Argon uitgebreid. Walraven heeft inmiddels diverse teams, zowel selectie- als niet selectie, in een nieuw jasje gestoken en verleent ook op andere manieren haar bijdrage zodat ook Argon haar maatschappelijke betrokkenheid kan vervullen. Het vernieuwde sponsorcontract is onlangs ondertekend.

Op de eerste foto van links naar rechts Peter Schoonderwoerd (Commissie Commerciele Zaken), Ton Goedemoed (voorzitter/bestuurslid SV Argon), Pelle van Walraven (Walraven), Leon Raadschelders (Walraven) en Sandor Harmens (penningmeester/bestuurslid SV Argon).

 


Terug naar het overzicht