Argon JO19-4 kampioen!

13 december, 2019

Het zat er al een paar seizoenen dik in. Maar steeds was het net niet… De tweede plaats, op het nippertje de laatste wedstrijd verloren of soms ook een matige seizoen.

En nu is het dan zover, JO 19-4 is officieel kampioen geworden. Een team dat in de huidige samenstelling al een heel tijdje bij elkaar is. Er zijn in de afgelopen tijd wel wat afvallers geweest en daar zijn gelukkig ook weer goed in het team passende vervangers voor in de plaats gekomen.
Dat is dan ook meteen de kern waar deze groep om draait. Een gezonde wil om te winnen gepaard aan een vriendschappelijke sfeer. Prestatie is belangrijk maar plezier hebben staat voorop.

Als dan de resultaten ook nog goed zijn is het plaatje compleet. Dus zijn felicitaties op zijn plaats. Eerst en vooral aan de spelers natuurlijk, die verzameling testosteron in mannelijke jongenslijven. Dan aan de coaches die in weer en wind, in voor – en tegenspoed hun tijd en energie aan dit team geven. Maar ook de supporters mogen delen in de feestvreugde. Hun – bijna – afgevroren lichaamsdelen hebben toch ook bijgedragen aan dit mooie resultaat.
Proficiat aan allemaal… Op naar de volgende ster!


Terug naar het overzicht