Argon steunt Football Makes It Happen

07 mei, 2019

Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke- en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. Zij zetten zich in voor deze mensen om hen een beter leven te kunnen bezorgen.

Wat wil de stichting?
De stichting Football Makes It Happen wil zoveel mogelijk van deze kinderen helpen! Ze willen deze kinderen o.a. helpen door middel van financiële ondersteuning, therapieën, acties en het aanschaffen van speciale benodigdheden.

Hoe doen ze dat?
Dit doen zij o.a. door via Facebook een voetbalshirtsveiling te organiseren “Bieden op gedragen voetbalshirts” https://facebook.com/voetbalshirtsveiling , waarvan het opgehaalde geld volledig ten goede komt aan de stichting, het organiseren van Meet en Greets met voetballers, verkoop van merchandise via de webshop of op locatie (zie hieronder) en donaties. Iedere euro is er één.

Voor de ondersteuning van onze goede doelen, zijn zij naast het verkopen van gedragen voetbalshirts en de verkoop van onze merchandise, afhankelijk van de donatie van particulieren en bedrijven. Komende zaterdagmiddag 11 mei staan de mensen van Football Makes It Happen op ons complex met hun merchandise! En tevens speelt onze aanvoerder, Romero Antonioli met de aanvoerdersband van Football Makes It Happen.

Kunt u komende zaterdag niet bij Argon bij hun standje iets kopen, maar wilt u toch een donatie doen? Dat kan, ga hiervoor naar de pagina doneren: https://www.footballmakesithappen.nl/doneren/


Terug naar het overzicht